EERSTE PRODUCTIE:

Love begins @50

‘Love begins @ 50’ van Raymond Hopkins en vertaald door Brigitte De Man is een geweldige komedie.

Het leven zoals het is, ten huize Cis en Anita. Nu de vijftig nadert, wil Cis nog één keer genieten van het vrouwelijk geslacht, voor het te laat is. Op zijn huwelijk met Anita, dat ondertussen al 28 jaar stand houdt, zit al behoorlijk wat sleet.
Hij reageert op een paar advertenties in de krant en hij nodigt de dames bij hem thuis uit, op een avond dat Anita niet thuis is. Maar omgaan met vrouwen is hij in de loop der jaren toch een beetje verleerd.
Anita daarentegen heeft hen ingeschreven voor een wedstrijd voor ‘het perfecte koppel’. Niet dat zij zo overtuigd is van haar huwelijk, wel omdat de hoofdprijs een cruise naar de Caraïben is. Cis mag hier echter niets van weten uit angst dat hij het zal verknallen…

Met: Geert Van de Walle, Linda Hermans, Ingrid Roggemans, Gunter Sneyers, Karen Tack, Hannelore Van den Broeck, Maria Verstraeten, Nicole Mariën en Yordi Dietens.

Regie: Eric Kerremans

SPEELDATA: 10, 16, 17, 23 EN 24 NOVEMBER 2018

Reserveren