Podcast – Viering Mieke & Geert

Mieke & Geert vieren 50 jaar en 40 jaar op het podium van Ik Dien. In deze podcast stellen voorzitter Annemie en Yordi hen enkele vragen over deze mooie periode bij onze toneelkring. Het is onze allereerste podcast en zijn benieuwd wat jullie hiervan vinden. Laat dan ook zeker een reactie achter op dit bericht!

De audio wordt na 5 minuten beter! Zoals gezegd is het onze eerste podcast ;).
Veel luisterplezier!

4 gedachtes over “Podcast – Viering Mieke & Geert

  1. Zeer aandachtig geluisterd.
    ‘Olijfje’ is ook één van mijn favorieten. Dat zou nog een keertje mogen gespeeld worden. Ook al is er nog zoveel ander te spelen. Tante Maria (Mieke), voor uw 50 jaar in Toneel Ik dien? En Geert dan ook eentje natuurlijk. Almost Main herinner ik mij eigenlijk niet echt . Maar Scrooge of De Ster? Ben benieuwd naar nog meer verhalen uit vervlogen tijden. Proficiat aan beiden. Met 1tje (Geert) heb ik al mogen op de planken staan, dus tante Maria… Samen nog een keer op de seine zou toch mooi zijn he. Dikke proficiat en ik wens jullie nog vele mooie momenten bij Ik Dien toe.

    Like

  2. Leuk om die anekdotes allemaal te horen. Alvast dikke proficiat aan de feestvarkentjes. Tot op de viering!! Leuke podcast, goe bezig😉👍

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s