Verkeerssituatie Mechelen

Om de verkeerssituatie wat duidelijk te maken voor het meest fantastische theaterpubliek van Mechelen en omstreken hebben we deze afbeelding gemaakt.
De dichtsbijzijnde parking is Parking Zandpoortvest op de ring van Mechelen. Deze goedkope parking is betalend tot 20.00 uur.

  • Rumst – Volg de buitenring van Mechelen vanaf het kruispunt N16/N1. Volg daarna de blauwe route.
  • Willebroek/Leest/Hombeek – Ga via de Battelsesteenweg of Hombeeksesteenweg de ring van Mechelen op. Volg de buitenring naar rechts tot aan de parking.
  • Mechelen-Zuid – Ga via de nieuw aangelegde Tangent naar de nieuwe Margarethatunnel. Volg deze tot aan het kruispunt met de Leuvensesteenweg. Sla vervolgens links af naar de ring van Mechelen. Sla rechtsaf en neem de buitenring tot aan de parking.
  • Muizen – De Leuvensesteenweg blijft deels onderbroken tot eind oktober. Daarom rijdt u best via Muizen-Dorp naar de parking. Via de Smisstraat geraakt u opnieuw op de Leuvensesteenweg. Rijd het nieuwe kruispunt over en sla rechtsaf op de buitenring.
  • Mechelen-Noord/Sint-Katelijne-Waver – Neem de Liersesteenweg, Grote Nieuwedijkstraat of Nekkerspoelstraat tot op de ring van Mechelen. Het is verboden om hier de binnenring te nemen richting Parking Zandpoortvest! Aan het kruispunt met de Nekkerspoelstraat en de ring slaat u linksaf naar de tangent Tangent (B101). Volg daarna de gele route.
  • Boortmeerbeek – Neem de N15 tot aan de nieuwe Tangent (B101). Sla linksaf op de Tangent en rij tot aan het kruispunt met de Leuvensesteenweg. Sla hier rechtsaf naar de ring van Mechelen. Sla opnieuw rechtsaf en ga de buitenring van Mechelen op tot aan de parking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s